Lahjaideoita naisille

Ainutlaatuisia lahjaideoita naisille, joilla on kaikkea

Totta puhuen: voi olla vaikeaa keksiä upeita lahjaideoita naisille, joilla todennäköisesti on jo kaikki tarvitsemansa. Ja siitä tulee vielä haastavampaa, kun pohdit lahjaideoita äidillesi, siskollesi, vaimollesi tai parhaalle ystävällesi, jotka vaikuttavat erityisiltä ja heille riittäviltä.

Tässä ovat vuoden 2022 parhaat lahjaideat vaikeasti ostettaville naisille ja ainutlaatuisia lahjoja naisille, joilla on jo kaikkea.

lahjaideoita

Oak & Fort Kangaskassi

Tämä edullinen laukku on saatavilla sateenkaaren eri sävyissä, ja se on tarpeeksi tilava kaiken välttämättömän kuljettamiseen. Ulkopuolella on kaksi isoa taskua tavaroille, jotka tarvitsevat käden ulottuvilla.

All You Knit -aloittelijapakkaus

Auta heitä tekemään mukava huivi itselleen (tai rakkaalle) tällä sarjalla, joka sisältää kaiken, mitä he tarvitsevat yksinkertaisen huivin tekemiseen, mukaan lukien selkeät ohjeet heidän aloittamiseensa.

Fantasiamaailman lisätyn todellisuuden rannekoru

Rannekoru on sinänsä kaunis, mutta kumppanisovelluksen kautta katsottuna näet lisätyn todellisuuden heräävän henkiin, kun perhosia, yksisarvisia tai mehiläisiä lentää kivellä.

Itsestään kastelevat märät ruukut

Auta wannabe-kasvin äitiä menestymään näillä nerokkailla kaksiseinämäisillä ruukuilla – huokoinen terrakottaruukku antaa kasvin imeä vain sen tarvitseman kosteuden, ja lasipinta vangitsee ylimääräisen veden (ja estää sitä jättämästä renkaita huonekaluihisi).

Up Circle Beauty -juhlakokoelma

Tämä erittäin ympäristöystävällinen brittiläinen kauneustuotesarja käyttää kaikissa huippuluokan ihonhoitotuotteissaan uudelleen käytettyjä ainesosia, jotka ovat muiden valmistusprosessien sivutuotteita, kuten kahvinporoja, chai-mausteita ja bergamotin jäämiä. UpCircle käyttää myös 99-prosenttisesti muovittomia pakkauksia, joissa paperituotteissa käytetään kierrätettyjä materiaaleja. Tämä setti sisältää alkuperäisen (ja myydyimmän) tuotteensa, kahvijauhetun kasvojen kuorinnan, sekä hajusteettoman yövoiteen mustikkauutetta, niasiiniamidia ja hyaluronihappoa. Chai latte -kynttilä on täydellinen tuoksu rentoutumiseen kauneusrutiinien aikana.

Paksu kerroksinen säädettävä kultasormus

Tämä rohkea ilmaisusormus on säädettävissä (joten sinun ei tarvitse vilkaista sormuksen kokoa), ja sitä on saatavana sekä kultaisena että antiikkihopeana.

Blume Mint kaakao

Tässä superruokaherkussa on macaa ja kahdenlaisia ​​minttuja, jotka auttavat täyttämään sen antioksidanteilla – mikä tekee siitä täydellisen kupin nautittavaksi joko kuumaan maitoon tai aamukahviin sekoitettuna.

Bombas Gripper -tossut

Tyylikkäät ja muhkeat sherpavuoratut sukkatossut saavat heidät tuntemaan olonsa kuin kävelevät pilvissä – ja pohjassa olevat pienet tarraimet varmistavat, että jalat pysyvät tukevasti maassa luistamatta.

Face Tory -kasvomaskisarja

FaceTory on kuuluisa upeista K-kauneusvaikutteisista arkkinaamioistaan ​​ja seerumeistaan. Omistautuneelle kauneuden ystävälle valitse yksi näistä massiivisista naamiokokoelmista, jotka pitävät ihon hehkuvana kuukausia.

Suklaan talvi kokoelma

Omnom Suklaan talvi kokoelma

Tässä kolmen islantilaisen suklaapatukan setissä on kolme maukasta makua – tumma suklaa ja suklaa, maito ja keksejä sekä karamellilla maustettu valkoinen. Voit yhdistää ne hyvän kirjan tai kodikkaan heiton kanssa, jotta lahjansaaja voi juhlia islantilaista tapaa – käpertyä hyvän kirjan ja suklaaherkkujen kanssa.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *