Hyvä lahja miehelle,

poikaystävälle, ystävälle,isälle, isoisälle…

Valitse kategoria

Oneplus Nord 12GB/256GB 5G

499.00€ | Elisa.fi
0 Comments
OnePlus Nord on tehokas ja edullinen. Se sisältää ultralaajakulmalla varustetun etukameran, jolla saat kaikki ystäväsi mahtumaan yhteen kuvaan, erittäin nopean latauksen sekä OnePlussan nopean ja sujuvan käyttäjäkokemuksen.

Lava Pizzakivi Pizzalapiolla

56.04€ | Makujakauppa.fi
0 Comments
Setti sisältää Sisilian Etna -tulivuoren laavakivestä tehdyn paistokiven joka on kooltaan 30 x 38 1.5 cm sekä koivusta tehdyn pizzalapion. Kivi sopii käytettäväksi niin uunissa, grillissä, kuin kaasuhellalla. Lämmitettävä hitaasti.

Pahkataide koivunpahkakuksa 1-reikäinen

44.90€ | Partioaitta
0 Comments
Tyylikäs koivunpahkakuksa leiritulille tai lahjaksi! Kuksa on ekologinen kuppivaihtoehto koska se on valmistettu uusiutuvasta materiaalista eikä sen pesemiseen tarvita pesuainetta tai kuumaa vettä. Kuksa ei myöskään johda lämpöä, joten et polta huuliasi kuumaa kahvia juodessasi.

Matin maailma – Kirja

22.90€ | Adlibris
0 Comments
Matti Nykänen oli yksi tunnetuimmista suomalaisista. Ylivertainen urheilija ja ihmissuhteissaan nopealiikkeinen viihdetaiteilija. Lööppien riistaa ja legenda jo eläessään.

Polar Unite Black – Sykemittari

149.00€ | Scandinavian Outdoor
0 Comments
Sinulle joka haluat kehittyneen fitness-mittarin mutta et tarvitse GPS:ää, Unite on oikea valinta. GPS:n pois jättämisestä on kaksi mahtavaa etua: laitteen akunkesto on erinomainen ja Unite on myös erittäin kevyt.

Relax Saunavihta

29.00€ | saunavihta.fi
0 Comments
Relax Saunavihta on muovinen tekovihta. Vihdat valmistetaan Suomessa käsityönä kierrätettävästä materiaalista. Relax-saunavihtaa voit käyttää missä ja milloin tahansa, hankkia kotiin tai antaa lahjaksi ystävälle.

Armytek Wizard Pro V3 – Otsalamppu

87.90€ | Otsalamput.fi
0 Comments
Armytek Wizard Pro V3 on LED- otsalamppu / monitoimivalaisin, jollaisen jokainen suomalainen tarvitsee. Se on kätevän kokoinen, todella tehokas ja monikäyttöinen. Wizard Pro on suunniteltu kovaan ammattikäyttöön, mutta monipuolisuuden ansiosta se sopii moniin käyttötarkoituksiin päivittäin.

Lahja miehelle