Hyvä lahja naiselle,

tyttöystävälle, vaimolle, äidille, isoäidille…

Valitse kategoria

Oneplus Nord 12GB/256GB 5G

499.00€ | Elisa.fi
0 Comments
OnePlus Nord on tehokas ja edullinen. Se sisältää ultralaajakulmalla varustetun etukameran, jolla saat kaikki ystäväsi mahtumaan yhteen kuvaan, erittäin nopean latauksen sekä OnePlussan nopean ja sujuvan käyttäjäkokemuksen.

OBH Nordica monitoimikone 6795

99.88€ | Makujakauppa.fi
0 Comments
Tyylikäs ja kompakti, First Kitchen -sarjan yleiskone. Kätevä säilytys kaikille 5 tarvikkeelle. Irrotettavat osat voi pestä tiskikoneessa. Tehokas ja kompakti 700 watin moottori. 2 nopeutta ja syketoiminto. 3,5 litran muovikulho (nesteen enimmäismäärä 2 l).

Lava Pizzakivi Pizzalapiolla

56.04€ | Makujakauppa.fi
0 Comments
Setti sisältää Sisilian Etna -tulivuoren laavakivestä tehdyn paistokiven joka on kooltaan 30 x 38 1.5 cm sekä koivusta tehdyn pizzalapion. Kivi sopii käytettäväksi niin uunissa, grillissä, kuin kaasuhellalla. Lämmitettävä hitaasti.

Räsymatto kylpytakki, musta-valkoinen

129.00€ | Finnish Design Shop
0 Comments
Marimekon Räsymatto-kylpytakkia koristaa Maija Louekarin rytmikäs mustavalkoinen kuosi, jonka inspiraationa on käytetty vanhojen suomalaisten räsymattojen tekstuuria ja tunnelmaa. Ylellisen pehmeä froteekylpytakki on valmistettu korkealaatuisesta, sataprosenttisesta puuvillasta ja varustettu suurilla taskuilla sekä irrotettavalla vyöllä.

Pannunalussetti, koivu

32.00€ | Finnish Design Shop
0 Comments
Majamoo-pannunaluset hurmaavat veikeällä muotokielellään kaikenlaisissa kattauksissa ja sopivat niin kuumien kuin kylmien astioiden alle. Sisustusarkkitehti Jani Martikaisen suunnittelemat Majamoo-pannunaluset on valmistettu suomalaisesta koivuviilusta, joka korostaa niiden aaltoilevan muodon luonnonläheistä tunnelmaa.

Polar Unite Black – Sykemittari

149.00€ | Scandinavian Outdoor
0 Comments
Sinulle joka haluat kehittyneen fitness-mittarin mutta et tarvitse GPS:ää, Unite on oikea valinta. GPS:n pois jättämisestä on kaksi mahtavaa etua: laitteen akunkesto on erinomainen ja Unite on myös erittäin kevyt.

Relax Saunavihta

29.00€ | saunavihta.fi
0 Comments
Relax Saunavihta on muovinen tekovihta. Vihdat valmistetaan Suomessa käsityönä kierrätettävästä materiaalista. Relax-saunavihtaa voit käyttää missä ja milloin tahansa, hankkia kotiin tai antaa lahjaksi ystävälle.

Lahjaideat naiselle

Täydellisen lahjan ostaminen elämäsi naiselle voi olla haastavaa. Vuoden mittaan tulee useita juhlia joissa lahjalla voit osoittaa kuinka paljon välität hänestä. Etsit ehkä syntymäpäivälahjaa äidille, hääpäivälahjaa vaimolle tai joululahjaa tyttöystävälle. Haluaisit löytää parhaan lahjan juuri hänelle. Lahjan pitäisi olla harkittu, persoonallinen ja ainutlaatuinen ehkä romanttinen ja henkilökohtainenkin. Ilahduta läheistäsi antamalla ajatuksen kanssa hankittu lahja.

Kokosimme kattavan valikoiman lahjaideoita erilaisiin tarpeisiiin, jotta löytäisit juuri sen täydellisen lahjan. Halusitpa hemmotella rakastasi, osoittaa arvostusta tai vaan ilahduttaa päivänsankaria. Olipa naisystäväsi sitten fittneshullu, vaimosi herkkusuu tai äitisi viherpeukalo löytyy lahjaideoiden joukosta varmasti sopiva lahja juuri hänelle.

Lahja äidille

Mitä ostaa lahjaksi äidille jouluna tai ätienpäivänä? Äiditkin ovat erilaisia. Hyvä lahja aikuiselle naiselle joka arvostaa käytännöllisyyttä voisi olla esimerkiksi tyylikäs kodinkone. Esteetikko voisi arvostaa kauniita astioita tai tyylikkäitä sisustuselementtejä. Ehkä haluat tarjota äidillesi hemmottelua suklaan ja ylellisen kasvovoiteen muodossa. Jos äitisi on jo ehtinyt isoäidiksi voi kuvalahja lastenlapsista olla koskettava lahja. Älä tyydy jokavuotiseen kukkakimpuun vaan anna ikimuistoinen lahja, joka ilahduttaa saajaansa pitkään.

Lahja vaimolle tai tyttöystävälle

Ilahduta rakkaintasi lahjalla, joka sopii hänen persoonaansa ja mielenkiinnonkohteisiinsa. Lahja voi olla esimerkiksi johonkin hänen harrastukseensa liittyvä. Jos hän pitää sisustamisesta voisi esimerkiksi jokin suomalainen design torkkupeitto olla mieluisa. Romantikon sydämmen saa sykähtämää jollain henkilökohtaisella ja harkitulla lahjalla esim. hänen mieltymyksiään vastaavalla korulla. Ruoanlaitosta innostuneelle taas vaikkapa mieluisan värinen keittiökone voi olla osuva lahja. Juhlaan kuin juhlaan sopivia takuuvarmoja klassikkoja ovat lahjan saajan tyyliin sopivat korut, kosmetiikka ja asusteet. Lahjojen antamisesta tärkeintä on hyvä ajatus ja merkkipäivän muistaminen.