Upeita lahjoja sisarille, joita he varmasti rakastavat

Henkilökohtaiset valokuvalasinaluset

Lasinaluset ovat usein tylsä ​​välttämättömyys niille, joilla on siistit friikkitottumukset. Instant Glass Coasters antaa sinun käyttää valokuviasi muokataksesi usein huomiotta jäävää kodin lisävarustetta. Käytä esimerkiksi kuvia teistä kahdesta yhdessä, suosikkilainauksia. Mahdollisuudet ovat rajattomat! Ne kiinnittävät vierailijoiden silmät sekä heidän mukensa. On mahtavaa, jos hän on Instagram-vaikuttaja (tai wannabe).

Fuji Mini InstaCamera

Siinä on jotain taianomaista, että voit ottaa valokuvan ja ripustaa sen jääkaapin etuosaan tai luovuttaa sen ystävälle. Hän voi vangita erityisiä hetkiä tällä Fujifilm Instax mini kahdeksan -kameralla, joka käyttää filmipakkauksia (ei sisälly) tarjotakseen sinulle valokuvia välittömästi. Kirkkaussäädin mahdollistaa yksinkertaisen mukauttamisen, ja korkean näppäimen tila pehmentää otoksia luovaan kosketukseen.

Rahapuu

Tuo onnea ja onnea jollekin erityiselle tuntemallesi heimorahapuullamme! “Feng Shuin” suosituin kasvi voi tuoda vaurautta ja positiivista energiaa mihin tahansa työtilaan, kotiin, asuntolaan tai terassille. Maksa siis eteenpäin ja anna ystävillesi tai läheisillesi onnea!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *