Usein kysytyt kysymykset

Onko lahjahaku.fi verkkokauppa?

Ei. Lahjahaku kokoaa lahjaksi soveltuvia tuotteita eri verkkokaupoista ja lajittelee ne kategorioittain helpottamaan sopivan lahjaidean löytymistä. Kun sopiva lahjaidea löytyy, ohjataan käyttäjä verkkokauppaan jossa tuote on myynnissä.

Miksi käyttää lahjahakua?

Lahjahaku hakee tuotteita useasta eri verkkokaupasta ja valitsee niistä vain lahjaksi soveltuvat. Lisäksi, helpottamaan sopivan lahjan löytymistä lahjat luokitellaan ja jaetaan sopiviin kategorioihin. Käyttämällä lahjahakua saat lahjaideoita yksittäistä verkkokauppaa suuremmasta valikoimasta. Kaikki sivustolla esillä olevat lahjat on käsin valittuja.

Mitä tehdä, jos tilauksessa ilmenee ongelmia?

Ota yhteyttä siihen verkkokauppaan, josta teit tilauksen. Lahjahaku.fi ei itse toimi tuotteiden kauppiaana, vaan toimii lahjojen hakukoneena, jonka kautta käyttäjä löytää verkkokauppaan. Lahjahaku.fi valitsee sivustolle lisättävät verkkokaupat huolellisesti joukosta suomalaisia verkkokauppoja.

Kuinka usein hintatiedot päivitetään?

Tuotetiedot (kuten hinta) päivittyy noin päivän viiveellä. Tästä syystä sivustolla esillä oleva ja verkkokaupan hinta voi joskus erota toisistaan. Ostohinta on aina verkkokaupassa esillä oleva hinta. Lisäksi, verkkokauppa saattaa lisätä ostohintaan toimitus- tai käsittelykuluja. Valitettavasti lahjahaku.fi ei pysty päivittämään hintatietoja täysin reaaliajassa.